معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
۱۴۰۰/۳/۲۷
1400/01/29
پیام تبریک معاون محترم درمان دانشگاه به مناسبت فرارسیدن روز آزمایشگاه

پیام تبریک معاون محترم درمان دانشگاه به مناسبت فرارسیدن روز آزمایشگاه :

فرارسیدن 30 فروردین، سالروز میلاد حکیم جرجانی پزشک، آزمایشگر و پژوهنده نامدار ایران زمین و روز آزمایشگاه، فرصت مناسبی است تا از تلاش ها و کوشش های سفیدپوشان این عرصه تقدیر و تشکر به عمل آید.

جامعه بزرگ آزمایشگاهیان، دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور هستند که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا، افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماریها را از آن خود نموده و با فداکاری و گذشت، سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اند.

از این فرصت برای تقدیر از تلاش های بی شائبه این قشر خدوم، بهره جسته و این روز را گرامی داشته و از درگاه خداوند متعال موفقیت وسلامتی جامعه آزمایشگاهی را مسئلت می‌نمایم.

دکتر فریدون رحمانی

معاون درمان دانشکاه

تعداد بازدید:
نویسنده:
منبع:
آدرس : شهركرد ، گودال چشمه ، بيست متري سوم- جنب مسجد علي بن ابيطالب - ساختمان معاونت درمان
 كد پستي : 8815783657
تلفن : 33334652- 038         دور نگار : 33338196- 038
صندوق پستي : darman@skums.ac.ir

تاریخ بروز رسانی 1400/03/26
کلیه حقوق این وب سایت متعلق به دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد میباشد.